1. Haberler
  2. Dünya
  3. Anahtar Parti bir ilçede daha teşkilatlandı!

Anahtar Parti bir ilçede daha teşkilatlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MANİSA(İGFA) – Manisa’da Anahtar Parti Manisa İl Başkanı Şakircan Dinç, yaptığı açıklamada Saruhanlı ilçesine Mazhar Yaralı’nın başkan olarak atandığını duyurdu. Dinç, “Yönetim kuruluna ve şahsına başarılar dilerim. Saruhanlı ilçemize ve Manisamıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Mazhar Yaralı ise yaptığı açıklamada, Anahtar Parti Manisa İl Başkanı Şakircan Dinç’in önerisi  ve Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu’nun onayıyla Saruhanlı İlçe Teşkilatı Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirildiğini belirtti. Yaralı, “Bu göreve layık görenlere teşekkür ederim. Üstlendiğim görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmalarımıza başlıyoruz. Aynı hassasiyetlere sahip herkesi bu yolda bizlere eşlik etmeye, partimizin çatısı altına davet ediyoruz” dedi.

Anahtar Parti bir ilçede daha teşkilatlandı!
Yorum Yap
Giriş Yap

Bingöl Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - İzmir Haber - İzmir Haber - Yaşam - Erkek Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -