1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dışişleri Bakanlığı, Kabil’de düzenlenen terör saldırılarını kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Kabil’de düzenlenen terör saldırılarını kınadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’ın başkenti Kabil’de eğitim kurumlarına düzenlenen terör saldırılarını kınadı.

Bakanlıktan yapılan yazılı  açıklamada “Afganistan’ın başkenti Kabil’de eğitim kurumlarını hedef alan patlamalarda, aralarında öğrencilerin de bulunduğu çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı büyük bir üzüntüyle öğrenilmiştir.

Bu insanlık dışı terör saldırılarını en güçlü şekilde kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınları ile dost ve kardeş Afgan halkına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Hibya Haber Ajansı

Dışişleri Bakanlığı, Kabil’de düzenlenen terör saldırılarını kınadı
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Bingöl Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Yaşam - Erkek Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -