Breaking News

Sarı’dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Sağlık çalışanlarının zor günlerden geçtiğini ve iki senedir büyük bir mücadele içinde olduklarını ifade eden CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, 14 Mart Tıp Bayramına ilişkin şu mesajı verdi:
“Koronavirüs salgını ile birlikte evinden ve ailesinden uzak kalan sağlık çalışanlarımız 2 yılı aşkın süredir pandemi ile canla başla savaşıyor. Bu uğurda da ne yazık ki birçok sağlık çalışanının yaşamını yitirdiğinin canlı şahitleri olduk. Bu süreçte 84 milyon vatandaş sağlık çalışanlarının ağızlarından çıkacak sözlere kilitlendik. Bu nedenle öncelik yaşamını yitiren sağlık çalışanlarını saygıyla anarken, yine tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutluyorum”

“BİR CUMHURBAŞKANI BÖYLE AĞIR İFADELER KULLANMAKTAN KAÇINMALIDIR”

“Öte yandan zor şartlarda çalışmaya devam eden sağlık çalışanlarımızın haklı olarak talepleri de var ve o taleplerinin karşılanmasının elzem olduğunu düşünüyorum. AKP genel başkanı kendilerine yönelik “giderlerse gitsinler” demesine rağmen kendisine hatırlatmak isteriz ki bir gün sen de o ülkeyi terk etmelerinde sorun görmediğin doktorlara muhtaç kalabilirsin. O nedenle bir cumhurbaşkanı, görevinin gereği olarak ülkesinden dışarıya olan beyin göçünü engellemeli ve bu tür ağır ifadeler kullanmaktan kaçınmalıdır.”

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir