Breaking News

Boğaziçi Enstitüsü Viral Çalışması ile Bir İlke İmza Attı

Eğitim sektörünün öncü kurumlarından olan Boğaziçi Enstitüsü, bir eğitim kurumunun yapmaya dahi cesaret edemeyeceği viral bir çalışma gerçekleştirdi. Eğitimlerini genç kitleye ulaştırmak isteyen kurum, Youtube platformunda milyonlarca kişi tarafından takip edilen Deep Turkish Web ile birlikte riskli viral pazarlama ismini verdikleri reklam çalışma yaptı.

Deep Turkish Web ile Çalışarak Büyük Risk Aldık

Boğaziçi Enstitüsü, bir online eğitim kurumu tarafından yapılan ilk viral pazarlama çalışmasını gerçekleştirdi ve bu alanda bir ilke imza attı.

Boğaziçi Enstitüsü yöneticisi Görkem Hasgül, kurumun yaptığı viral pazarlama çalışması hakkında şunları söyledi:

“Youtube’da milyonlarca kişi tarafından izlenen Deep Turkish Web ile çalışma kararı almak gerçekten zor oldu. Eğitim ile küfürlü içeriği yan yana koyamazdık ama gençlere ulaşmanın en iyi yolu da onlarla iş yapmaktı. Sonra “riskli viral pazarlama” diye terim ürettik, viral pazarlamanın eksik kalan yanıydı bu, bunu da biz tamamladık.”

Son derece başarılı bir iş yürütüldüğünü belirten Hasgül, harika dönüşler aldık, video yayıma girdiğinde stresimiz çok yüksekti ancak dakikalar içinde bu mutluluğa dönüştü, diyerek sözlerini bitirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir