Breaking News

Kempinskı Hotels, Gallup Ayrıcalıklı İşyeri Ödülü’nün sahibi oldu

Avrupa’nın en köklü uluslararası lüks otel grubu olan Kempinski Hotels, dünyanın en bağlı işyeri kültürlerini değerlendiren 2022 Gallup Ayrıcalıklı İşyeri Ödülünü’ (GEWA-Gallup Exceptional Workplace Award) almaya hak kazandı. Gallup, öngörülmesi pek de mümkün olmayan bir yılın daha ardından, Kempinski Hotels’in bu süreçte çalışanlarını geliştirmeye devam ettiğini, lüks otel grubunun kurumsal değerlerine sadık kaldığını ve çalışanlarına verdiği önceliği korumak için esneklik, kararlılık ve bağlılık gösterdiğini belirterek ödüle layık bulunduğunu belirtti.

Kempinski Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi ve İnsan Kaynakları Başkanı Melissa Salibi, “Bu ödülle birlikte, Kempinski artık hem dünya çapındaki seçkin kuruluşlar arasında hem de bu ödülü şimdiye kadar kazanan ilk Avrupa şirketleri arasında yer alıyor. Ödül, bir işveren olarak bizi son derece saygın rakiplerimizin önüne koyarak sadece harika bir başarı değil, aynı zamanda faaliyet gösterdiğimiz pazarlarda Tercih Edilen İşveren Markası olmamızı sağlayan ‘insan vizyonu’ odağımızı başarıyla yerine getirdiğimizin bir kanıtı. Bu takdiri almak, yalnızca iyi bir katılım puanına sahip olmakla ilgili değil, daha çok çalışan deneyimi ve refahı etrafında dönen bir kültürü organik olarak oluşturmak ve sürdürmekle ilgili” dedi.

Amacı, bir bağlılık kültürünü teşvik ederek olağanüstü performans sergileyen işverenleri takdir etmek ve kutlamak olan ödüle hak kazanan işletmeler, çalışanları ve müşterilerini yani insan unsurunu ve onların değerlerini alınan kararların merkezine yerleştiren kuruluşlar olma özelliği taşıyor.

Kempinski Hotels grubunun Bodrum’daki temsilcisi olan “Kempinski Hotel Barbaros Bay” “2022 Gallup Ayrıcalıklı İşyeri Ödülünü” almanın gururuyla kapılarını 23 Nisan’da Açıyor.

Ege Denizi’nin benzersiz mavisiyle, bereketli yeşilinin buluştuğu, dünyanın en güzel koylarından Gökova Körfezi’nin girişinde yer alan “Kempinski Hotel Barbaros Bay”Gallup tarafından verilen bu ödülün mutluluğunu yaşayan yetenekli ekibi ile misafirlerine çok özel deneyimler sunmaya hazır. 

Modern ve yalın mimarinin hâkim olduğu ve tümü panoramik deniz manzarasına sahip, 24’ü süit olmak üzere toplam 173 odası, tüm gün dünya mutfaklarından seçkin lezzetler sunan Barbarossa Beach Restaurant, Olives Restaurant ve Saigon Restaurant’ı ve barları, unutulmaz düğünler ve davetler için ayrıcalıklı hizmet sunulan toplantı ve etkinlik alanları, ferah tasarımı ve 5.500 m²’lik büyüklüğe sahip deniz manzaralı Sanitas SPA’sı ile konuklarına rahat, samimi, lezzet dolu ve şık bir tatil vadediyor. 

Ege Denizi’nin güzelliği ve yeşilin tonlarıyla bezenmiş bahçe manzarasını gözler önüne seren, lüks ve modern donanımlı süitler ve odalar, zarif tasarımlarıyla dikkat çeken Kempinski Hotel Barbaros Bay”, konuklarına aradıkları tüm konforu ve rahatlığı sağlayan farklı büyüklüklerde tasarlanmış oda ve süitler, deniz manzaralı balkonlarıyla ferah yaşam alanları sunuyor. 

Uzun dönemli konaklamalar için mükemmel bir seçenek sunan 78 rezidans tatil yaşamına bambaşka bir bakış getiriyor. Bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış, geniş yaşama alanları ve şık iç tasarıma sahip Barbaros Reserve Residence ve muhteşem Ege Denizine karşı konumlanmış Kempinski Residences Barbaros Bay Bodrum, lüks ve seçkin bir yaşam stilini Bodrum’un en güzel noktasında sunuyor.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir